Tip: als de tomaat of paprika veel vocht heeft bindt het minder goed. Voeg meer olie toe voor een dikkere mayonaise en minder olie voor een lichte dressingachtige mayonaise. Als je de saus na de bereiding een uur in de koelkast zet dan stijft deze op en is de structuur nog luchtiger.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
paprikamayonaise
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Tip: als de tomaat of paprika veel vocht heeft bindt het minder goed. Voeg meer olie toe voor een dikkere mayonaise en minder olie voor een lichte dressingachtige mayonaise. Als je de saus na de bereiding een uur in de koelkast zet dan stijft deze op en is de structuur nog luchtiger.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Food Recycle
Tomaten met een beurs plekje, oud brood, restjes gekookte rijst. Wat doe je ermee? In de prullenbak? Zonde!
Zonder dat we ons er bewust van zijn gooien we gemiddeld per persoon in Nederland zo’n 50 kilo eten weg, oftewel 155 euro per jaar. Dat kun je vast aan leukere dingen besteden, toch? En dan te bedenken dat je die ingrediënten nog prima kunt gebruiken.
In het programma Food Recycle laten we zien hoe je met bijvoorbeeld koude pasta, gekookte aardappels en gerimpelde appels nog de lekkerste snacks, sauzen en gerechten kunt maken. En daar hoef je geen meesterkok voor te zijn. De chefs van 24Kitchen laten met simpele recepten zien hoe jij met zelfgemaakte producten je voorraadkast aan kunt vullen, en dat merk je niet alleen aan de eettafel maar vooral in je portemonnee!
Dus stop met verspillen en duik de keuken in met Food Recycle.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties